2.12.2013

Lempiastioita ja aterimia


Hirmuista rahasummaa ei ole ollut irrottaa kattausten harrastukseen, enkä emännöi illallisia, joten astiastomaku on pysynyt melko vaatimattomissa mitoissa. En ole oikeastaan koskaan kerännyt lahjoina tai muutenkaan mitään tiettyä sarjaa, mutta vähitellen silmä hakee tiettyä mallia silmän iloksi, ja olen ajatellut vetää asiastoa tähän suuntaan tulevissa hankinnoissa:

Juomalaseissa ja viinilaseissa on kiva olla jotain särmää ja kulmaa. En pidä ihan perinteisimmistä pyöreistä ja pallomallisista. Viimeaikoina muodissa olleet kristallityyliset suorat lasit ovat myös miellyttäneet silmää. Omasta keittiöstä löytyvät Ikean Ivrig-lasisarjan vesilasit ja punaviinilasit, jonain päivänä vielä kenties valkoviinilasit.


Kuvat; Ikea

Ikean sarjasta ei löydy lasia kuohuville, mutta Googlen kuvahausta löytyi kiva verrokki, joltakin ranskalaiselta sivulta.

Kuva: Peugeot



Kuva: Kodin1, Anno-sarja.


Sorsakosken aterimet ovat kiehtoneet jo jonkin aikaa, vaikka niitä ei omina olekaan. Liekö mummolan peruja, mutta jotain nostalgista niissä on mikä tuntuu kiehtovan muitakin :) Ihana kuvasarja tästä klikkaamalla.











Aikaisemmin blogissani olen maininnutkin Ikean Skyn-astiaston, jossa on mukava muotoilu.

Kuva: Ikea


Näitä kaikkia yhdistelemällä saisi varmaan aikaan mukavan elävän kattauksen, yhdistelmän retroa ja modernia :) Mitäs luulette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti