24.11.2013

Olohuoneen baarinurkkaus kuvina


Saman katon alla asuva mies löysi baaritiskin ja jakkarat mukaansa auton haku matkaltaan jostakin päin Saksaa. Sieltä ne saapuivat auton takakontissa osina ja illan nyherrettyään mies oli tyytyväinen aikaansaannokseensa.

Myöhemmin baaritiskin tuntumaan ovat löytänyt paikkansa edelliseen asuntoon hankittu vitriinikaappi, jossa on lasiovi. Jotta kokoelma pulloja ja esineitä ei häiritsevästi hyppää silmille huoneen nurkasta, kiinnitin siististi teipillä oveen kiinni sopivaan mittaan leikkaamani kaistaleen peitetapettipaperia, joka jäi yli saman huoneen maalausprojektista aikanaan.

Hyllyllä näkyy sabrage eli samppanjasapelini, sekä harrastus- ja työpuuhia varten koottua baarivälineistöä.Väriä ja eloa nurkkaukseen ovat antamassa mummolasta tuotu mahdottomaan mittaan kasvatettu palmukasvi ja tiskillä nököttävät Plantagen-hankinnat, joista toinen on veikeä mehikasvi ja toinen jonkinlainen limoviikunan sukulainen. Metalliset Socker-purnukat löysin joskus kirpparilta.



Avokin veneily- ja venukuvioita mukaillen on ollut ajatuksissa sisustaa jokin osa asunnosta piti alunperin laittaa  merelliseentyyliin vanhan ajan malliin, eli hieman beigen ja seepianhenkisellä värimaailmalla. Juuri nyt sopivaa tilaa tälle idealle ei ole, mutta tulevaisuutta silmällä pitäen on hankittuina seuraavat: Kaksi tyynyä, joissa on karttakuviota (Ikea) & kolme canvastaulua, joissa kuvioissa kompassi, köyttä ja kaukoputki (Paperikuu).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti