24.11.2013

Eteinen kuvina


Tältä näyttää astuttaessa kerrostalokolmioomme.

Eteinen on mukavan tilava, enkä halunnut siihen liian suurta kalustetta. Huonekaluliikkeitä kierrellessä katse kiinnittyi astia-osastolla olleeseen hyllyyn jossa oli kaksihaaraiset koukut. Tuumailin ja tutkin kestäisikö sellainen raskaiden talvitakkien painoa ja niinpä tuo hattuhylly lopulta päätyi seinälle.

Lisätilaa takeille, huiveille ja laukuille sain lisäämällä tuon myöskin alunperin keittiötilasta bongaamani kaidemaisen pinnan ja koukut seinälle. Hattuhyllyn laatikoissa vaihtuu sisältö sesongin mukaan, niin että yleisilme pysyy siistinä.

Koukuissa riippuvissa Asker-astioissa on kätevä pitää avaimia niin ne löytyvät aina mennen tullen kädenulottuvilta.

Käytävän toisella puolella oleva lipasto tarttui matkaan kun olin alunperin etsimässä kengille uutta telinettä ja saman malliston kenkäkaappia pitkään mittailinkin tuohon tilaan, mutta paremman säilytystilan perässä tähän ratkaisuun. Niinpä vanha kevytrakenteinen kenkätelinekin sai jatkaa elämäänsä varaston perukoilta eteiseen.



Kynttilänjalkoja olen keräillyt lähes yksi kerrallaan huutokauppasivujen, huonekaluliikkeiden alennusmyyntien ja kirpputorien kautta ja niitä on päätynyt asetelma  lipaston päälle. Tunnelma valoa tulee siitä mukavasti eteisen lisäksi myös olohuoneen suuntaan, jonne oviaukko aukeaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti