14.11.2013

Pannacotta


Kuvassa valkosuklaapannacottaa, marjasekoituksen ja punaviinisiirapin kanssa.

Nyt jäähtymässä on vaniljaista pannacottaa, jota kokeilin makeuttaa koivusokerilla. Huomenna maistellaan se hedelmäpalojen kanssa. Nam! :)



Tämänkertainen resepti:
* 6 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
3 rkl koivusiirappia
2 tl vaniljasokeria
vaniljarouhetta
vanilja-aromia
3 liivatelehteä

Liivatelehdet ensin kylmään veteen 10 minuutiksi, sillä välin kattilassa kuumaksi kuohukerma ja maito, lämmetessä vispataan joukkoon siirappi ja vanilja. Seoksen kiehahtaessa kattila pois liedeltä ja liivatelehdet vispaamalla seokseen. Annostellaan tarjoiluastioihin ja laitetaan jäähtymään ensin huoneenlämpöön hetkeksi, sitten jääkaappiin, jossa saa olla vaikka seuraavaan päivään saakka hyytymässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti