25.1.2013

vapaapäiväilyä

tänään olen vietellyt rentoa vapaapäivää. nautiskelin viimeisiä siivuja tekemästäni mustikkapiirakasta ja kiertelin parilla kirpparillakin.

aiemmassa bloggauksessa näkyvä makuuhuone saa hieman lisää somistusta uusista kynttilänjaloista ja kirkkaanpunaisesta tyynystä, kivaa kontrastia mustalle ja harmaalle entuudestaan sängyllä loikoilevien keltaisten vierelle. muutamalla viimeisimmällä kirpparikierroksella on sekä makuuhuoneeseen että eteiseen löytynyt kivoja kynttilänjalkoja vain parilla eurolla. äsken spayjasin kahteen kuluneempaan malliin uudet maalipinnat.  kokoelms alkaanöyttä nyt tältä;




kaikenlaista jännää lasitavaraa osuu aiba näillä löytöretkillä silmiin. tällä kertaa mukaan löytyi muutamasta ei paikasta 8 erikokoista purnukkaa. lasipurnukoita täytyy vielä vähän sovitella mutta luultavasti päätyvät joko keittöön tai eteisen lipastolle. bongasin kirppiksiltä tosi paljon kaikenlaisia trendikkäitä lasipulloja ja säilöntäpurnukoita, mutta koska oma kirpparipöydän pito ei nyt houkuta vaikka purnukoista voisi lähteä voittoa tavoittelemaan, eikä siihen pöydän pyörittämisee olisi aikaakaan, eivätkä kaikki kivat esineet sovi kotiin yhteen tai ympäriinsä. sinne jäivät odottelemaan muita kierrätystrendidiggareita..

huomasin kyllä että kaupunkilaisetbon täällä päin innokkaasti seuranneet trendilehtiänsisustuksen saralla ja kaivaneet aaeteitaan myyntiin. voi kumpa joku kaivaisi kätköistään vielä eteiseemme/vaatehuoneen oveen ihanan ja ison pukeutumispeilin =) tuunausharrastajatctaitavat aina keretä apajille ennen minua =)

 innostuin lähikaupan lehtihyllystä nappaamaan pari susustuslehteä, ja olen niitä tiiraillut. päässä on dyttynyt jo idea näiden lehtien kierrättämisestä niin että saisi aina pari lanttia seuraavien hankintaan. tilasin myösvtarjousselailun siivittämänä itselleni "unelmien talo&koti"-lehtitilauksen. huimasti on eroja noilla irtonumerokohtaisilla hinnoilla, vinkkinä kaikille että kannattaa googlata kaikenlaisia lehtitaloja läpi, per numero sain tiputettua hintaa 0,80 euroa, mikä jättää siten mukavasti taas rahaa muuhun puuhasteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti