30.11.2013

Se pakollinen joulukuun odotus-bloggaus

Ulkona kolea viima puhaltaa ja auton tuulilasia on jo päässyt raapimaan monena päivänä. Paketoin torstaina ensimmäiset joululahjat ja hain kotiin joulua odottamaan tähden mallisen paperivalaisimen. Kun asunto on nyt myynnissä en ole aikonut koristella sitä erityisemmin sesonkia varten, mutta pientä joulumieltä työkiireiden keskelle ilostuttamaan..


Näitä oli eri kokoisia Clas Ohlsonilla tarjolla, voi olla että joudun hakemaan vielä toisen jossain välissä, näistä saisi kivan asetelman.. Valaisimen johto kuuluu samaan pakettiin, mutta ainakin toistaiseksi päädyin laittamaan pelkän tähtösen esille. Näppärässä rasiassa tämä tuli, joten saa näppärästi piiloon ja talteen myöhemmin :)

Lisäksi lahjoitin eteenpäin tutulle opettajalla joulukoristelujen askartelua varten "säkillisen" lasten askarteluun sopivia pahvi-aihioita, koristepapereita ja tapettiruutuja, ehkä niistä syntyy uutta kivaa ja iloa koululaisten käsissä :) Askartelutarpeita esille penkoessa löytyi laatikoiden kätköistä myös kuumaliimapyssy, jolla koristelin jotain askartelujämiä uuteen uskoon..Hieman kummallisia niistä tuli :)





Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä
Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle.
-Tommy Taberman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti